Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SC Everstein knikkert SV Meerkerk na strafschoppen uit de beker

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

MEERKERK • In de reguliere speeltijd van het midweeks gespeelde bekerduel hielden SV Meerkerk en SC Everstein elkaar in balans: 1-1. De gasten plaatsten zich voor de volgende ronde door de strafschoppenseries in hun voordeel te beslissen.


Beide trainers hadden tal van spelers vrijaf gegeven. Namens de thuisclub had Gerrie Schaap drie 17-jarigen speeltijd gegeven, terwijl collega Remko Versteeg met slechts drie basisspelers aantrad.

In een open wedstrijd was SC Everstein de hele wedstrijd wat meer aan de bal. Over en weer regende het kansen. Het benutten daarvan was, mede door goede reddingen van beide keepers, in de eerste helft een té grote opgave.

Steekpass
Vlak na rust gaf Yently Lemmer een bekeken steekpass op Guillermo Ooft, die er nu wél raad mee wist: 0-1. Pal daarna kwam SV Meerkerk weer op gelijke hoogte toen Floren Streefkerk de bal uit de tweede lijn in de kruising knalde: 1-1.

Nadien mikte Victor Snoek (SC Everstein) de bal uit een vrije trap op de lat. Aan de andere kant miste Sander Slob een prima mogelijkheid om de wedstrijd voortijdig te beslissen.

Tussenstand
In de strafschoppenserie misten David Versluis (SV Meerkerk) en Victor Snoek (SC Everstein). Bij een tussenstand van 5-5 kwam Luuk van der Leun (SV Meerkerk) niet tot scoren, terwijl Arjan Cornelissse de gasten daarna naar de volgende ronde schoot.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup