• Drechtstreek - Wieldrecht (2-2).
• Drechtstreek - Wieldrecht (2-2). Foto: Piet van Beest
foto-update

Drechtstreek neemt revanche op zichzelf met winst op Wieldrecht

16 nov 2019, 19:09 Wedstrijdverslagen 833 keer gelezen

PAPENDRECHT • Drechtstreek liet de tap wat langer aanstaan zaterdag. Logisch, want er viel eindelijk weer eens wat te vieren op sportpark Oostpolder.

Na de zeperd van vorige week -verlies tegen het nog puntloze GJS- nam Drechtstreek in de inhaalpartij tegen streekgenoot Wieldrecht revanche op zichzelf en zette het een knappe 2-1 overwinning neer. De blauwwitten misten hoofdtrainer Bart Toom langs de lijn. De coach had een weekje Tenerife geboekt en zat zaterdag vanaf 14.30 uur vol spanning aan de rand van het zwembad in de zon de tussenstanden te volgen op Regio-Voetbal.

Toom's assistent Leon van Dalen en tweede elftaltrainer Marco Verloop namen de honneurs langs de lijn waar en zagen Job van Vliet al na vier minuten de 1-0 aantekenen. Na een half uur spelen kwam Wieldrecht door Marco Vrolijk op 1-1. Daarna ging het over en weer tot Mark Kunst in de 88e minuut de 2-1 binnen knikte.

Diens oud-ploeggenoot Justin Blaauw deed nog een manmoedige poging de bal uit het doel te werken, maar slaagde daar niet in. En Bart Toom? Die nam er een lekker biertje op in zijn verre vakantieoord. "Heerlijk man", zo'n driepunter, meldde hij over de telefoon. "Dit hadden we écht nodig. Top!"
 

• Drechtstreek - Wieldrecht (2-1).
• Drechtstreek - Wieldrecht (2-1).
• Drechtstreek - Wieldrecht (2-1).
• Drechtstreek - Wieldrecht (2-1).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 17 minuten geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 18 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 23 uur geleden
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13