HSSC'61 uitgeschakeld door Tricht | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Foto: Kontakt Mediapartners

HSSC'61 uitgeschakeld door Tricht

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HEI- EN BOEICOP • HSSC'61 werd dinsdagavond door tweedeklasser Tricht uitgeschakeld in het bekertoernooi. In een leuke wedstrijd tussen twee piepjonge ploegen bleken de gasten na rust een maatje te groot: 1-4.

In de eerste helft hield Heicop nog gelijke tred met Tricht. Al voor de openingstreffer kreeg de thuisploeg na enkele mooie aanvallen een aantal kansen. De 1-0 viel nadat Nicky van Dam na een schitterende pass van broertje Lucas van Dam neergehaald werd in het strafschopgebied. Nicky van Dam viel daarbij geblesseerd uit. Aanvoerder Jan Donker scoorde uit de toegekende strafschop de 1-0.

Vlak voor- én vlak na rust draaide Tricht de zaken al om toen Tim van Dijken twee keer scoorde. De 1-3 van Harm van Brenk betekende de beslissing. Marijn Bransen bepaalde in de slotfase de eindstand.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel