• Lekvogels - Peursum (3-4). Foto: Rick den Besten - Regio-Voetbal
foto-update

Lekvogels - Peursum van 3-0 naar 3-4

Wedstrijdverslagen 1.039 keer gelezen

LEXMOND • Voor merkwaardige wedstrijden kan de neutrale toeschouwer terecht bij Peursum. Nadat eerst al eens een duel met Unitas na een 5-0 achterstand in 5-5 eindigde, zag ook Lekvogels hoe de Giessenburgers op een dergelijke stand kunnen reageren. Na ruim een kwartier leidden de Lexmondenaren met 3-0, maar de ploeg van Michel Roza zegevierde met 3-4.

"Wij spelen alleen bijzondere wedstrijden", grapte Roza.

Zijn collega Ton Delfgou kon er minder om lachen. "We stonden na zeventien minuten met 3-0 voor en hadden ook nog eens een strafschop gemist", zag de trainer van Lekvogels. "Dan valt de uitslag flink tegen."

Tiemen Kersbergen miste het buitenkansje vanaf elfmeter (hoog over) maar zorgde even later alsnog voor de 1-0. Jesse Kersbergen scoorde vervolgens tweemaal waarna Mitchel Huisman snel de 3-1 op het bord zette. Op slag van rust volgde de 3-2 van Marnik Korevaar.

In de tweede helft maakten Marck de Heer en Sjoerd de Boer het af voor Peursum.