Logo regio-voetbal.nl
• WSV Well - SV Noordeloos (1-2).
• WSV Well - SV Noordeloos (1-2). (Foto: Lya Cattel)

Hekkensluiter Well doet zichzelf tekort tegen nummer twee

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WELL – Well verloor zaterdag in eigen huis slechts met 1-2 van nummer twee Noordeloos. Toch reageerde trainer André van Vugt na afloop verbolgen.


Hij vond namelijk dat zijn ploeg recht had gehad op een beter resultaat: "Als je de wedstrijd ziet, hebben we vandaag te weinig gekregen, we hadden echt een punt verdiend. Het was een gelijkopgaande wedstrijd en we hadden echt niet hoeven verliezen. We hebben onszelf tekort gedaan."

Na een 0-0 ruststand opende Noordeloos uit een vrije trap van een kleine twintig meter de score in de tweede helft. Onnodig, vond Van Vugt: "Die bal mag er nooit in. Dat weet de keeper ook." Kort daarop verdubbelde de ploeg van voormalig Well-trainer Erwin Verheij de score. In de 84e minuut deed Stefan Wilmink nog wel wat terug, maar verder dan die 1-2 kwam de thuisploeg niet.

Door die nederlaag blijft Well steken op de laatste plaats in de vierde klasse. Toch ziet Van Vugt nog genoeg perspectief: "Ik denk dat er voor Well echt nog wel meer in zit, wekelijks. Maar dan moet het ook mee gaan zitten. Als je onderin staat, valt het balletje vaak net niet goed, terwijl dat bovenin juist wel zo is."

Één van de ploegen die wel in de top van de vierde klasse meedraait is Well's tegenstander van volgende week; SVS'65. Van Vugt weet niet zo goed wat hij daarvan moet verwachten: "Ik weet niet of de aanwinsten fit zijn (onder andere Willem Looijen en Levi Slob, red.). Als dat het geval is, hebben ze een hele goede ploeg. Maar dan nog heb je altijd kans. Zelfs al sta je laatste."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup