Logo regio-voetbal.nl
• Sparta'30 - BZC'14 (1-2).
• Sparta'30 - BZC'14 (1-2). (Foto: Michel Haubrich)
foto-update

BZC'14 maakt nu zelf de winnende in de slotfase

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BRAKEL/ZUILICHEM – Maar liefst drie wedstrijden op rij werd BZC'14 een doelpunt in de laatste minuten fataal. Zaterdag was het lot van de fusieclub op bezoek bij Sparta'30 met een 1-2 zege een keer wel goed gezind.


De ploeg van trainer Hans de Jong wist namelijk zelf in de laatste minuten de overwinning binnen te slepen, dankzij een doelpunt van invaller Max van Zanten. Een zeer welkome treffer, aangezien luttele minuten eerder Sparta'30 op gelijke hoogte was gekomen. Peter van de Laar was in de eerste helft al verantwoordelijk voor de openingstreffer.

De overwinning was meer dan welkom voor de manschappen van De Jong, die gezien de afgelopen drie wedstrijden ook als vanzelfsprekend content was met de driepunter: "We hadden natuurlijk drie keer in de laatste minuut een overwinning of een resultaat weggegeven. Het kan niet dat dat iedere keer zo gaat, dus dan moet het wel een keer onze kant op vallen. Dat gebeurde vandaag, al was ik bij die late gelijkmaker nog wel bang dat het wéér hetzelfde zou aflopen. Dit was een heel belangrijke overwinning, want we gaan nu over Sparta'30 heen en staan gedeeld vijfde. We zijn gewoon goed bezig."

Volgende week wacht BZC'14 haar enige derby in de derde klasse D, namelijk het treffen met GVV'63. Dat is voor De Jong overigens geen issue: "Op de club wordt er al een tijdje over gepraat, maar ik ben er niet echt mee bezig. Brakel tegen Zuilichem was een echte derby, met GVV'63 heb ik dat veel minder. Het zal een moeilijke wedstrijd worden en we moeten goed voor de dag komen als we willen winnen. Ze hebben vooral voorin veel kwaliteit en dat ze vandaag hebben gewonnen, geeft ze ook weer vertrouwen. In mijn ogen is GVV'63 de favoriet, dus het wordt voor ons een mooie uitdaging."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup