Te slap begin breekt NOAD'32 bijna op tegen Vuren | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Te slap begin breekt NOAD'32 bijna op tegen Vuren

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

"We moesten nog blij zijn met een puntje", gaf p.r. man Anton de Waal de wedstrijd tegen Vuren weer.

Al in de tweede minuut stond NOAD'32 op achterstand door een treffer van Luuk van der Vliet van Vuren. In de zoektocht naar de gelijkmaker strandde een kopbal van Remi Schouwenaar op de lat. Het was tevens de laatste inbreng van Schouwenaar, die met een hoofdwond naar de kant moest.

Pas na de rust kwam NOAD'32 op 1-1. Julian Vos werd neer gelegd en Sven Bleijenberg verzilverde de strafschop.

Vervolgens ontsnapte NOAD'32 nog aan een nederlaag. Twee inzetten van Vuren kwamen via de paal in de handen van keeper Denzel de Wit.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel