Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

MVV'58 overklast koploper ONI met 6-3

•   997 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

METEREN – MVV'58 overklaste zaterdag in de derde klasse in Meteren de ongeslagen koploper ONI volkomen. Na een 2-0 ruststand liep MVV'58 zelfs tot 5-0 uit. In de slotfase kwam ONI snel nog wel tot 5-3 terug maar MVV'58 had via het derde doelpunt van Twan de Kock toch met 6-3 het laatste woord.

MVV'58 speelde een prima eerste helft. Al na acht minuten kopte Remco Knoop uit een voorzet van Jacco de Leeuw de vroege 1-0 binnen. Na 25 minuten maakte Twan de Kock er 2-0 van. ONI mocht bij acties van Robin Jager en Remco Knoop nog blij zijn dat de Brabantse schade tot de pauze tot 2-0 beperkt bleef.

Na de thee ging MVV'58 echter onverdroten verder. De ver opgerukte rechtsback Dave de Baar schoot al erg snel via de binnenkant van de verste paal met 3-0 zijn eerste competitiegoal in doel. Na inleidend werk van Morris van den Brink en Robin Jager maakte Twan de Kock zijn tweede treffer van de middag: 4-0. Uit een pass van Jacco de Leeuw mikte Robin Jager over de keeper heen 5-0 in de hoek.

Toen nam MVV'58 ook na enkele wissels het wat al te makkelijk op. Binnen zeven minuten scoorde ONI zelfs driemaal; eerst 5-1, daarna uit een strafschop 5-2 en toen ook nog 5-3. Met een mooie stiftbal had MVV'58 via het derde doelpunt van Twan de Kock toch met 6-3 het laatste woord. Met die knappe zege kreeg MVV'58 loon naar prima voetbal. Komende zaterdag speelt MVV'58 een uitwedstrijd in Vuren.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel