Logo regio-voetbal.nl
• Schelluinen - Streefkerk (1-3).
• Schelluinen - Streefkerk (1-3). (Foto: Cora Stout)

Streefkerk wint van dolend Schelluinen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SCHELLUINEN • Op een waterkoud Sportpark Scalune was de eerste helft voor de thuisploeg, maar een herboren Streefkerk stelde orde op zaken. Ondanks de rode kaart voor topscorer Andy van Vugt gingen de Strevelanders met de drie punten naar huis.
 "Olaf Wols was onze man met twee doelpunten en een assist", genoot Streefkerk-trainer Raymond Sponselee na de 1-3 zege.

"Het was geen beste wedstrijd, maar na de 1-0 voorsprong (strafschop Niels den Haan - TS) ging het bij ons een stuk beter. In de rust heb ik nog wat aanwijzingen en tips gegeven, maar dat had ik beter niet kunnen doen", baalde Schelluinen-collega Philip den Haan. Hij zag dat bij de thuisploeg 'lullig' balverlies werd geleden en de voorsprong verdween door goals van Wols als sneeuw voor de zon.

Kaartenhuis
"We zakten als een kaartenhuis in elkaar", sipte Den Haan. "De mentale tik was zo groot, die kregen we - ook tegen tien tegenstanders - niet omgedraaid. We zitten duidelijk in de hoek waar de klappen vallen."

Wilskracht
Streefkerk niet. "Na rust hielden we het geloof in een goede uitslag. En met een dosis wilskracht hebben we een verdiende overwinning geboekt. We gaan aan het bier", sloot Sponselee lachend af.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup