Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SV Lopik onverdiend met lege handen in Hardinxveld

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Een beter SV Lopik verloor in Hardinxveld met 1-0 van de gelijknamige dorpsclub.

In de beginfase kreeg de thuisclub enkele kansen, maar daarna was het Lopik dat het meest de aanval opzocht. Het vizier van de Lopikse aanvallers stond echter niet op scherp.

In de tweede helft leken de Lopikenaren de score te openen, maar de bal werd na een inzet op het laatste moment van de doellijn afgehaald.

,,Balverlies leidde na rust de nederlaag in," vertelde een balende Lopik-trainer Bertus van Schaik. ,,Er kwam een snelle voorzet, waaruit de bal diagonaal werd ingekopt. ,,We kregen nog kansen om de achterstand goed te maken, maar de bal wilde er niet in. De trainer van de thuisploeg gaf nog een compliment voor ons spel, maar dat levert evenmin punten op."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel