Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

WNC stevig in middenmoot na zege op Heerjansdam

•   183 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WAARDENBURG • WNC verstevigde zijn plek in de middenmoot door concurrent Heerjansdam met 2-1 te verslaan. "We hebben nu een gaatje naar onderen. Hopelijk kunnen we voor de winterstop nog een mooie stap zetten", zei trainer Cor Prein.

Voor rust kregen beide ploegen kansen, maar was Heerjansdam het vaakst dreigend. "Wij hadden wel het meeste balbezit, maar hun counters waren gevaarlijk. Er lag heel veel ruimte op het middenveld, waardoor we geen goede druk naar voren konden zetten. Dat hebben we na rust gerepareerd", aldus Prein.

WNC moest in die tweede helft een 0-1 achterstand ongedaan maken en daar slaagde het al heel snel in. Na een goede tien minuten stond het 2-1. Gideon Emanuels maakte de 1-1. Twee minuten later scoorde Willem-Paul van der Heijden uit een vrije trap.

"Daarna hadden we de wedstrijd eerder op slot moeten gooien, nu bleef het spannend. Maar uiteindelijk was het wel verdiend", vond Prein.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel