Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Ruim verliezend Well toont ‘teveel ontzag’

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WELL • Voor hekkensluiter Well zat er zaterdag op bezoek bij SVS'65 niet meer in dan een 5-0 nederlaag. Well-trainer André van Vugt zag dat de 2-0 het breekpunt was.


"We hebben het eerste half uur redelijk meegedaan, maar op een gegeven moment vielen de 1-0 en de 2-0 en is het klaar. Als dan twee minuten na rust ook nog de 3-0 valt – een fantastische goal trouwens – is het over en sluiten. We hadden wel momenten dat we aardig meevoetbalden, maar we toonden teveel ontzag voor de tegenstander. Ik speel liever verder vooruit en dat ik met 5-0 verlies, dan dat we alleen in ons eigen zestienmetergebied staan en met 5-0 verliezen. Maar dat gebeurde wel, we liepen veel teveel achteruit. Ik miste aanvalskracht en durf."

Overigens moest Van Vugt vlak voor de aftrap nog noodgedwongen een wissel doorvoeren, aangezien doelman Leon Pigmans in de warming-up geblesseerd was uitgevallen. "Daardoor stond Luuk Westerlaken op doel. Ondanks dat hij er vijf tegen kreeg, heeft-ie het wel gewoon prima gedaan."

Volgende week wacht Well een thuisduel met het eveneens laaggeplaatste ASH.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup