Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

ASH en Rhelico in balans: 1-1

•   112 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HELLOUW – ASH en Rhelico deden in Hellouw weinig voor elkaar onder en dus was de 1-1 een logische uitslag.

Dat vond in ieder geval Rhelico-trainer Adrie van Steijn. "We kwamen al snel op 0-1, maar daarna vergaten we te voetballen. Het was een echte vechtwedstrijd. Geen van beide verdiende meer dan een punt."

Collega Ron Laros van ASH keek er iets anders tegenaan. "Achteraf denk ik dat we toch iets meer hadden moeten pakken. Na rust komen we drie keer vrij voor hun keeper. Qua teamspirit hebben we het perfect gedaan, maar we scoren wel wat te moeilijk."

Via Manuel van Haaren kwamen de gasten al vroeg op voorsprong, maar ASH kreeg steeds wat meer controle. Luke van Noord scoorde met wat mazzel de 1-1. Na rust werd er op De Korfgraaf niet meer gescoord.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel