Logo regio-voetbal.nl
• Hardinxveld - De Alblas (3-2).
• Hardinxveld - De Alblas (3-2). (Foto: Rick den Besten )
foto-update

De Alblas doet zichzelf tekort tegen Hardinxveld

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • De Alblas verdiende minimaal een punt in de uitwedstrijd tegen het hooggeklasseerde Hardinxveld, maar het moest uiteindelijk genoegen nemen met een 3-2 nederlaag.

Zo gaat dat als je in de onderste regionen van de ranglijst bivakkeert. Geluk is dan vaak ver te zoeken.

De Alblas begon compact aan het duel en combineerde die aanpak met een fikse portie strijdlust. Via Stefan Bakker en Richard van den Berg wist men tot twee keer toe terug te komen van een achterstand.

"We hadden zelfs op 2-3 kunnen komen als een vrije trap van een meter of 30 niet op de lat was beland", verzuchtte De Alblas trainer John den Dunnen, die in de slotfase tot zijn afgrijzen moest toezien hoe Hardinxveld het duel alsnog in zijn voordeel besliste.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >