Logo regio-voetbal.nl


SteDoCo verspeelt opnieuw ruime voorsprong

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOEK • In het verre Zeeuws-Vlaanderen opende SteDoCo ijzersterk tegen HSV Hoek. In no time was het 0-2 voor de Alblasserwaarders.


"We kregen zelfs kansen op de 0-3. Maar toen een kwartier voor rust mijn collega-trainer zijn elftal omzette, waren we direct van slag", zag SteDoCo-coach Frans Adelaar, die met SteDoCo een forse 5-2 nederlaag leed.

"In de rust ben ik ook over gestapt naar hetzelfde (4-4-2 - TS) systeem, maar ook nu kreeg ik de vinger er niet achter. Best lastig, want het is een repeterend verhaal."

De mannen uit Hoornaar begonnen dus goed, door goals van Joran Schröder en Vincent Verheul was het halverwege de eerste helft 0-2. De aansluittreffer bracht SteDoCo, nog voor rust, van de wijs en toen op het uur de Zeeuwse gelijkmaker viel, was het definitief gedaan met de roodzwarte dadendrang.

Hoek liep uit naar maar liefst 5-2.

Volgende week ontvangt SteDoCo het Veenendaalse DOVO, dat met de nieuwe ad-interimmer Scott Calderwood op de bank in een zespuntenwedstrijd zeer overtuigend ONS Sneek versloeg met 5-0. "We kunnen onze borst nat maken", blikte Adelaar vooruit.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup