Beesd en SVS'65 met 1-1 in evenwicht | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Beesd en SVS'65 met 1-1 in evenwicht

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BEESD – Beesd en SVS'65 pakten na een 1-1 gelijkspel allebei een punt en konden daar allebei goed mee leven.

"Het was geen verkeerde wedstrijd en 1-1 is de juiste uitslag", vond Beesd-trainer Dick Wammes. "Voor rust waren zij wat beter en waren we wat timide. In de tweede helft hebben we dat kunnen loslaten en speelden we leuk."

"Het was inderdaad de juiste uitslag", was ook de mening van José van de Ven. "Het was een wedstrijd met veel strijd. We maakten het elkaar moeilijk om te voetballen."

Via Jeremy de Vries nam Spijk voor rust de leiding. Na een uur spelen maakte Kevin Kruissen uit een strafschop de 1-1. "Toen hadden we het wel even taai, maar in de slotfase konden we toch nog wat brengen", zag Van de Ven.

Wammes zag zijn ploeg na rust een sterke periode hebben. "Naast die goal kregen we nog een aantal goede kansen, maar in de slotfase speelden zij weer wat verder naar voren."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel