Groot-Ammers verliest in zicht van de haven | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Groot-Ammers - SVW (1-2).
• Groot-Ammers - SVW (1-2). (Foto: Ronald Tukker)

Groot-Ammers verliest in zicht van de haven

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GROOT-AMMERS • In de slotminuut scoorde SVW - volgens alles wat Groot-Ammers is - in buitenspelpositie de winnende goal. En de goed weerstand biedende 'elf' van trainer Ferry van Dijk stond tegen de gedoodverfde favoriet met lege handen.

"Na de snelle achterstand tegen het goed spelende SVW knokten wij ons terug in de wedstrijd", analyseerde Van Dijk. "Compact voetballend konden we zelfs enkele plaagstootjes uitdelen."

Ook na de helftwisseling wist de thuisploeg deze lijn door te zetten. Terecht kwam Groot-Ammers halverwege de tweede helft naast de streepjes uit Gorcum. Vervolgens was de wedstrijd in evenwicht. Tot SVW kort voor tijd toch nog aan het langste eind trok.

"De scheidsrechter, staand op te grote afstand, nam niet eens de moeite om naar mijn grensrechter te gaan. Extra zuur voor ons, ook omdat de scheidsrechter verder prima floot."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel