Heukelum pakt punt bij koploper | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Heukelum pakt punt bij koploper

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ZWIJNDRECHT – Heukelum pakte na een 2-2 gelijkspel een punt bij koploper VVGZ, maar toch waren er weer dubbele gevoelens bij trainer Jerome Ceton. Heukelum gaf een 0-2 voorsprong prijs.

"We hadden deze wedstrijd winnend kunnen afsluiten, dus dan is het altijd jammer als dat niet lukt", zei Ceton. "Maar de belangrijkste winst van vandaag is dat we na de 2-2 niet door de ondergrens zakken. Dat is eerder dit seizoen nog wel eens gebeurd."

In een sterke openingsfase kwam Heukelum op een 0-2 voorsprong. Rick van Loo maakte de 0-1, waarbij scheidsrechter Sjaak de Wild een vlagsignaal van de grensrechter negeerde. Van elf meter, na een overtreding op Semih Kaplan, scoorde Sil van Putten onberispelijk de 0-2.

Uit een hoekschop viel al voor rust de 1-2. Twintig minuten voor tijd werd het 2-2. "Daarna hebben we prima stand gehouden tegen een ploeg die thuis nog alles gewonnen had", zei Ceton.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel