Beesd met goed gevoel aan de kalkoen | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Beesd met goed gevoel aan de kalkoen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NOORDELOOS – Beesd verraste door medekoploper Noordeloos met liefst 0-3 te verslaan. "En dat was niet eens geflatteerd", vond Dick Wammes. "En zo'n overwinning is lekker, dan ga je toch beter richting de kalkoen."


Vlak voor rust kwam Beesd via Nick van de Burg op voorsprong. Na de thee was Beesd beter, maar had het twee miraculeuze treffers nodig om afstand te nemen. De 0-2 kwam van de voet van Jorn van de Broek, die van eigen helft de bal weg roeide. Zijn lange haal stuitte ineens over de keeper het doel in. In de slotminuut raakte Nick van Gameren een bal verkeerd en juist daardoor viel die binnen: 0-3.

"In de eerste helft voetbalden we prima mee en na rust waren we gewoon beter", zag Wammes. "De doelpunten waren misschien wat bijzonder, maar tussen de 0-2 en 0-3 hebben we nog zeker vier prima kansen gehad."

Door de drie punten ziet Wammes nog perspectief voor de tweede seizoenshelft. "Als je vandaag verliest, wordt het gat met de top-3 wel erg groot. Nu is het wat allemaal wat overzichtelijker. En dan hebben we gewoon nog iets om voor te voetballen."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup