Nieuw-Lekkerland toe aan de winterstop | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• Nieuw-Lekkerland - De Meeuwen (0-3).
• Nieuw-Lekkerland - De Meeuwen (0-3). (Foto: Dick de Jager)

Nieuw-Lekkerland toe aan de winterstop

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NIEUW-LEKKERLAND • Tweedeklasser De Meeuwen trakteerde eersteklasser Nieuw-Lekkerland op een 3-0 nederlaag in de bekercompetitie.

"We zijn toe aan de winterstop", besefte Maarten van Gastelen. "Er is in de laatste weken tenslotte een hoop gebeurd", doelde de oefenmeester op de gestaakte wedstrijd tegen Oranje Wit en de mindere resultaten in de afgelopen periode.

In de eerste helft waren er weinig kansen maar kwamen de Zeeuwen uit Zoutelande wel op voorsprong. Na de rust raakte Nieuw-Lekkerland tot tweemaal toe zowel de paal als de lat. "Vervolgens werden we vakkundig weggecounterd."

Overwinteren in het bekertoernooi zat er zodoende niet in voor de Lekkerlanders.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel