SVW is VVAC de baas op De Put | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• VVAC - SVW (0-4).
• VVAC - SVW (0-4). (Foto: Rick den Besten )

SVW is VVAC de baas op De Put

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OTTOLAND • VVAC-trainer Miguel Munoz liet zijn pupillen zeer compact spelen tegen kampioenskandidaat SVW. Maar uiteindelijk zegevierden de Gorcumers - verdiend - met 0-4.

"De eerste helft konden we goed meekomen. Echter halverwege de eerste helft kwam SVW dankzij een fantastische traptechniek uit een cornerbal op 0-1. Kort voor rust was de kwaliteit weer doorslaggevend voor de 0-2. Terwijl wij kansjes hadden op ook een goal en ons misschien wel zelfs een strafschop werd onthouden", vond Munoz.

"Op zich was de 0-2 achterstand niet erg, we kregen na rust immers de wind mee. Maar een inworp belandde bij de tegenstander en prompt werd het 0-3. En de wedstrijd was gespeeld. Verliezen van de koploper is op zich niet erg, zeker als de naaste concurrenten er niet van weten te profiteren. We zijn op de ranglijst niet gezakt."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel