Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

7-0 zege met bittere nasmaak van twee rode kaarten voor Woudrichem

•   1891 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

WOUDRICHEM • Het duel van Woudrichem tegen Tricht werd met rood gekleurd. Voor de rust kreeg een speler van Tricht al rood na onwelvoeglijk taalgebruik. In het slot van de wedstrijd kwam Danny Schaap wat ongelukkig terecht op het been van een tegenstander en kreeg ook rood. Ook Dilles de Vries werd nog met rood weggestuurd, nadat de weggestuurde teammanager bij Tricht volgens De Vries bleef schelden met het woord 'k-woord'.

De Vries maande de verzorger het woord niet te gebruiken en kreeg tot ieders verbazing de rode kaart. "Dat wordt dus weer een brief naar de KNVB", verzuchtte leider Fred van Straten. "De scheidsrechter had alleen het woord 'k-woord' gehoord, maar bestrafte de verkeerde."

Het was een smet op de spetterende 7-0 van Woudrichem, dat na zeven wedstrijden eindelijk weer eens de volle buit binnen haalde. Voor de 1-0 tekende Tim Saaman met een vrije trap in de kruising. Net voor rust maakte Bori Secreve na een steekpass van Jamy Goemaat er 2-0 van.

Na de rust brak Woudrichem helemaal los. Yoeri Duyzer kopte de 3-0 binnen en Danny Schaap zorgde voor de 4-0. Nog was Woudrichem niet uitgeraasd. Duyzer tekende ook voor de 5-0, Sevreve scoorde zijn tweede met de 6-0 en Danny Schaap tekende voor de slottreffer met de 7-0.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel