• Hardinxveld - Schelluinen (4-0).
• Hardinxveld - Schelluinen (4-0). Foto: Teus Stam - vv Hardinxveld

Schelluinen likt haar wonden

15 feb 2020, 20:38 Wedstrijdverslagen 968 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Schelluinen leed aan de Sluisweg een pijnlijke, maar overduidelijke 4-0 nederlaag.

"We werden de eerste helft volledig overklast door een heel goed elftal, dat de basis goed op orde had. Een prima inzet en geweldige looplijnen. Ik baalde natuurlijk wel van de 4-0 ruststand, maar ik heb wel genoten van de tegenstander", aldus interim-coach Leon de Bruijn.

In de rust hield De Bruijn zijn manschappen voor om de schade te beperken en vooral uit de kaarten te blijven. "Dat lukte, ook omdat Hardinxveld niet meer zo hoefde en moeite had met de wind in de rug. We kregen nog vier opgelegde kansen, maar we wisten de 4-1 en dus ook de 4-2 niet te maken. We gaan onze wonden likken en klaar maken voor de wedstrijden tegen SVW en Alblasserdam. Niet de minste ploegen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie