Logo regio-voetbal.nl
• GVV'63 - MVV'58.
• GVV'63 - MVV'58. (Foto: Gijs van Tuijl )

MVV'58 kansloos in Gameren

  •   380 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

METEREN – MVV'58 was zaterdag in de derde klasse in Gameren kansloos. Na een 2-0 ruststand werd met 4-0 duidelijk verloren van GVV'63, dat in de achtervolging op koploper GDC nog in de race blijft voor de tweede periode. Voor het erg wisselvallige MVV'58 is het nu zaak zich op zaterdag 29 februari in de inhaalmatch thuis tegen Sparta'30 snel te gaan herstellen.

Tegen de straffe zuidenwind in begon MVV'58 nog verdienstelijk maar dat veranderde na een al vrij vroege 1-0 achterstand. Op aangeven van Michel Kooiman opende Daniel Bouma na twaalf minuten de score: 1-0. MVV'58 werd toen erg onzeker en na een half uur maakte Maverick van Maaren er 2-0 van. De paal en enkele goede reddingen van de jonge Meterense keeper Jurre Grandia behoedden MVV'58 in de eerste helft voor een nog ruimere achterstand.

Kort herstel
Na de thee had MVV'58 een kort herstel. Uit een corner van Tijn Wilpstra en een actie van Morris van den Brink kwamen de gasten dichtbij een doelpunt maar de Gamerense keeper redde bij de inzet van Robin Jager en in de rebound mikte Cas Wilpstra net te hoog. Toen GVV'63 in de 58e minuut bij een uitval via het tweede doelpunt van Maverick van Maaren evenwel op 3-0 was gekomen, was alles beslist. Met een fantastisch schot vanuit een erg scherpe hoek hoog in het dak van het doel maakte Jeffrey van der Meijden er drie minuten later reeds 4-0 van. Het slothalfuur bleek een formaliteit.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup