Logo regio-voetbal.nl
• GVV'63 - MVV'58.
• GVV'63 - MVV'58. (Foto: Gijs van Tuijl )

Winnend GVV'63 blijft zicht houden op periodetitel

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GAMEREN – GVV'63 heeft het weliswaar niet meer in eigen hand, maar de tweede periodetitel blijft in zicht. Daar droeg de 4-0 thuisoverwinning op MVV'58 zaterdag mede aan bij.


GVV'63 opende na een kwartier via Daniel Bouma de score, op aangeven van Michel Kooijman. In de 35e en 55e minuut was Maverick van Maaren tweemaal trefzeker en in de laatste vijf minuten was Jeffrey van der Meijden verantwoordelijk voor het slotakkoord.

Schaar
Vooral die laatste goal sprak tot de verbeelding, vond winnend trainer Denny van Geffen: "Jeffrey maakte een actie in de 'zestien', hij ging met een schaar zijn tegenstander voorbij. Hij stond bijna op de achterlijn, maar schoot 'm vanuit een onmogelijke hoek kiezelhard in het dak van het doel. Echt een geweldige goal. Jeffrey is ontzettend goed bezig. Hij is de speler die samen met Danny Verwolf de beste trap heeft die ik in mijn trainerscarrière heb gezien. Het is heel fijn dat hij voor ons gekozen heeft, daar zijn we ongelooflijk blij mee. Natuurlijk praat iedereen altijd over Michel – zijn kwaliteiten staan ook buiten kijf, want je likt je vingers af als je ziet hoe hij de 1-0 voorbereidt – maar Jeffrey mag ook wel een keer in de spotlight komen te staan."

Door de driepunter blijft GVV'63 in de race om de tweede periode, al heeft GDC daarin wel veruit de beste papieren. De formatie uit Gameren moet hopen dat de Genderen-Drongelen-Combinatie zich bij NEO'25 in de luren laat leggen. Niets is onmogelijk, weet Van Geffen: "Normaal gesproken gaat GDC bij NEO'25 de periode pakken. We moeten geluk hebben en bij ONI zien te winnen. Als je dat al niet doet, heb je ook geen recht van spreken. En dan gaan we daarna wel kijken wat GDC gedaan heeft."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup