Logo regio-voetbal.nl
SPV '81 - Cabauw
SPV '81 - Cabauw (Foto: John Wijntjes)

SPV’81 en Cabauw in evenwicht

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

POLSBROEK • SPV'81 speelde zaterdag in Polsbroek met 1-1 gelijk tegen Cabauw, dat snel op voorsprong kwam, maar in de slotfase toch de gelijkmaker moest incasseren.


Het inhaalduel, dat twee weken eerder was afgelast, ging bijna opnieuw niet door. Na een fikse regenbui controleerde scheidsrechter Van Polanen uit Valkenburg de toestand van de grasmat.  Hij wilde starten, maar als het voor de spelers op het gladde veld te gevaarlijk zou worden, kon hij alsnog beslissen de wedstrijd te staken. En glad was het.  Een slippartij van SPV-doelman Jeroen Both leidde de Cabauwse openingstreffer in. De onfortuinlijke Polsbroekse sluitpost gleed weg, waarna Cabauwenaar Ruud van Lint de bal in het lege doel schoof.

,,De felle wind maakte goed voetbal onmogelijk," aldus SPV-trainer Gert Alblas. ,,Wij hadden wat meer balbezit, maar Cabauw kreeg prima mogelijkheden via een tweetal counters.  In de tweede helft stonden we een tijdje onder druk en als het toen 0-2 geworden was, hadden we niets te zeggen."

Ruud van Lint en Friso Nagel hadden helaas geen geluk in de afwerking," aldus elftalleider Ton Vermond. Het interim-trainersduo Hans van den Hengel en Kees van den Berg, die de opgestapte Ricky Erkelens verving, zag hoe de thuisclub in het laatste kwartier sterk terugkwam. ,,We speelden richting kantine en dat gaf moraal. Met een gelukje kwamen we verdiend langszij. Een scherpe voorzet van Twan Korevaar ging richting het hoofd van Stijn Achterberg. Hij raakte de bal niet, maar de Cabauwse doelman miste door zijn actie de bal, die in een keer in het doel verdween. Het talrijke publiek was de winnaar."
 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup