Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Feest in Leerdam na periodetitel LRC

•   1485 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

LEERDAM – Voor dit seizoen had niemand verwacht dat LRC bovenin zou meedraaien in de 1e klasse C. Ondertussen mogen de prestaties van de Leerdammers niet meer verrassend genoemd worden. De Leerdammers legden na een 0-2 zege bij Montfoort beslag op de tweede periodetitel en dat werd groots gevierd in Leerdam.

"We werden prachtig onthaald", zei trainer Rob Hilbers. "Dit is ook een prachtig resultaat voor LRC. We waren vandaag afhankelijk, maar wisten dat Nivo Sparta best bij Sliedrecht kon verliezen. Onze eigen opgave bij Montfoort was ook lastig. Het ging niet makkelijk, maar dat is vaker zo dit seizoen. Maar we winnen uiteindelijk toch best vaak."

Strafschop
In Montfoort maakte Maikel van de Water uit een strafschop de 0-1. Pas vlak voor tijd besliste Arwin van Soest de wedstrijd. Omdat koploper Kloetinge bij Nieuw Lekkerland verloor, staat LRC op slechts twee punten van de koppositie.

"Met een periode op zak en zo dicht bij de bovenste plek, gaan wij ons niet verschuilen", zei Hilbers. "We kunnen niet anders dan zeggen dat we gaan proberen om kampioen te worden."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel