Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Be Ready blijft na winterstop ongeslagen

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HANK • Be Ready is nog steeds ongeslagen na de winterstop. Tegen SC Emma volgde de vijfde zege op rij met 3-1. Daarmee stegen de Hankenaren naar de vijfde plaats op de ranglijst. In de tweede periode staat Be Ready zelfs bovenaan, samen met TSV Gudok.


Tegen SC Emma had Be Ready een monsterzege neer kunnen zetten, maar de afwerking liet te wensen over. Met name bij Thomas Vergunst wilde de bal er maar niet in. Op het halfuur kwamen de heersende Hankenaren eindelijk op 1-0, nadat Robin van den Berk een voorzet goed op de slof nam. Ondanks de kansen bleef het daarbij tot de rust.

De tweede helft begon met de eerste kans voor SC Emma, maar Maciek Dziedzic kopte de vrije mogelijkheid rakelings naast. Vervolgens nam Be Ready het heft weer in handen. Tien minuten na de rust schoot Kevin van Gool eindelijk de bevrijdende 2-0 binnen. Be Ready kreeg nog een veelvoud aan mogelijkheden, maar na een foute terugspeelbal tekende SC Emma de 2-1 aan.

Nadat de gasten alle risico's namen en zelfs de keeper zich aan het front meldde, kon Robin van den Berk bij de tegenval de 3-1 nog in het lege doel plaatsen. In de slotminuten werd het nog even onrustig na een pittige overtreding van Dordtse zijde. Nadat de gemoederen gesust waren, hield scheidsrechter John van der Heiden het bij een gele kaart voor beide keepers.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup