Logo regio-voetbal.nl


met videosamenvatting

SteDoCo laat geen spaan heel van FC Dordrecht O21: 8-1

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HOORNAAR • De vijfde oefenwedstrijd van SteDoCo eindigde in een gemakkelijke 8-1 overwinning op FC Dordrecht O21, met wederom een hattrick van Joran Schröder.


Dit keer vormden Touré en Edwards het verdedigingsblok met Wielinga en Mariana op de backposities. Ze werden deze avond nauwelijks op de proef gesteld. Op het middenveld speelden Pinarci, Sterrenburg en Tiebosch en in de aanval Van Wanrooij, Dos Santos en Vicento. 

Zoals gezegd werd de verdediging nauwelijks getest. SteDoCo was te sterk, FC Dordrecht te onnauwkeurig. Touré strafte een fout bij de tegenstander al in de 4e minuut af en Sterrenburg vergrootte na een half uur de voorsprong na een slim overstapje van Vicento. Nadat Bouwmeester de hoop bij de gasten terugbracht was het twee minuten later Tiebosch die een vrije trap keurig in de hoek plaatste.

Verse krachten
Na de rust kwamen een paar verse krachten in het veld.  Pereira en Jongeneel namen de plaatsen van Edwards en Touré in, waarbij deze laatste een linie naar voren schoof en Sterrenburg het veld verliet. Pinarci stond zijn plaats af aan Intezar en Vicento stond de spitspositie af aan Schröder, die nog geen 25 minuten nodig had voor zijn tweede hattrick in de oefencampagne.

De overige goals kwamen van Tiebosch (vrije trap via de muur) en Van Wanrooij (harde werken werd beloond en hij was er zeer blij mee). De tweede helft was het duidelijk dat SteDoCo gas bij gaf en meer druk zette met vijf goals als resultaat. Het had zelfs nog meer kunnen zijn, maar Tiebosch miste een penalty. Normaal is Schröder de aangewezen penaltynemer, maar hij gunde hem zijn teamgenoot, dit tot ongenoegen van trainer Adelaar.

Niet getest
Ook in deze wedstrijd mocht reservekeeper en SteDoCo-jongeling Jochem v.d. Werff nog een klein half uur meedoen. Hij had zeer weinig te doen, want FC Dordrecht was niet bij machte om een vuist te maken. SteDoCo was heer en meester op het veld en de verdediging werd nauwelijks serieus getest. Maar ongetwijfeld is Adelaar weer wat wijzer geworden.

(verslag: SteDoCo)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup