SC Everstein gooit er met de pet naar | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

SC Everstein gooit er met de pet naar

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ASPEREN • In de derde poulewedstrijd van de districtsbeker kreeg SC Everstein te maken met het nog puntloze Asperen. Voor rust speelden de gasten heel redelijk en werden door opportunistisch spel vijf goede kansen gecreëerd. Jort Binneveld nam de openingstreffer voor zijn rekening (0-1), terwijl Björn Stathi op slag van rust een strafschop miste.

Nadat de thuisclub in de tweede helft langszij was gekomen (1-1) tekende Robbie de Roos voor 1-2. Zowel bij balbezit als bij balverlies bakten de roodwitten er daarna helemaal niets mee van. Het elftal zakte als een kaartenhuis in elkaar, er werd fout op fout gestapeld, met als gevolg dat Asperen alsnog met de zege aan de haal ging: 4-2.

Wanvertoning
Trainer Remko Kloos spaarde zijn ploeg niet: “Ik hoop dat we de ondergrens hebben bereikt; dan kan het alleen maar beter worden. Op dit moment is duidelijk dat we in de eerste twee competitieduels, tegen MVV’58 en HSSC’61, zeker geen favorietenrol hebben, en dat we zo’n wanvertoning als vandaag niet nogmaals op de mat mogen leggen.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel