• Spirit - Alexandria'66.
• Spirit - Alexandria'66. Foto: Wijntjes Fotografie

Spirit maakt zichzelf verdrietig tegen Alexandria’66

Wedstrijdverslagen 498 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Héél Spirit verheugde zich op de competitiestart thuis tegen Alexandria’66. Spelen voor veel publiek in het jubileumshirt in een lekker zonnetje; mooier kon het seizoen niet beginnen. Negentig minuten later stond er een ontnuchterende 1-3 uitslag op het scorebord.

“Ik ben er verdrietig van”, toonde Spirit-trainer Richard van Cappellen zijn emoties na afloop van een duel waarin de thuisclub zichzelf als grootste tegenstander had. “Je zag de goede wil en iedereen had er zin in, maar er kwam geen bal aan en spelers liepen elkaar in de weg. Het was dramatisch om te zien. En dat na zo’n goede voorbereidingen en trainingen waar je echt van kon genieten. Een enorme teleurstelling.”

Alexandria toonde zich blij verrast door de Ouderkerkse offday en denderde simpel door naar een 0-3 voorsprong. Tjerk de Kogel scoorde in de slotfase de enige Spirit-treffer. “Het is zoals het is”, aldus Van Capellen. “Ik weet wat mijn team kan. Volgende week moeten we deze zeperd rechttrekken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app