• Streefkerk - Lekkerkerk (2-2).
• Streefkerk - Lekkerkerk (2-2). Foto: Cora Stout

Lekkerkerk boekt late remise

Wedstrijdverslagen 1.460 keer gelezen

STREEFKERK • Tot drie minuten voor tijd stond Lekkerkerk met 2-0 achter in de uitwedstrijd tegen Streefkerk en leek men bezig aan een puntloze missie. Sammuel de Almeida Seip Cardoso en Jeffrey Altheer redden uiteindelijk toch nog een punt voor de zwart-witte brigade. Eindstand 2-2.

“Natuurlijk ben je super blij wanneer je hier toch nog met een punt van het veld stapt”, bezag Lekkerkerk-trainer Edward Knook de bizarre ontknoping. “Maar als ik de hele wedstrijd in ogenschouw neem hadden we vandaag kunnen winnen van Streefkerk. Zeker in de eerste helft hadden we het beste van het spel en kregen we zeker vier kansen om de score te openen. Na rust waren er nog twee goede mogelijkheden voor ons. Tja, en daarna scoort Streefkerk twee keer. De eerste kwam uit het niets, de tweede viel in een fase waarin de kopjes bij ons wat begonnen te hangen. Gelukkig rechtten we uiteindelijk de rug en scoorden we in de slotfase wél. Die 2-2 voelde op dat moment als een overwinning, dat geef ik toe. Maar… Er zou meer hebben ingezeten als we eerder de afrondende scherpte hadden gehad.’’