Logo regio-voetbal.nl
• GDC - Haaften (2-0).
• GDC - Haaften (2-0). (Foto: Eric Schröder)

Haaften stapt ondanks nederlaag tevreden van het veld

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

EETHEN • Haaften verloor bij GDC met 2-0, maar trainer Bart Fransen was na afloop tevreden. “We hebben gedisciplineerd gespeeld en voor elkaar gewerkt. Ik vind de uitslag geflatteerd, wij hadden best een puntje verdiend.”

Dat puntje kwam er niet voor Haaften. GDC pakte voor rust al de leiding. Aan dat overigens mooie doelpunt ging mogelijk een overtreding op een speler van Haaften vooraf. “Dat zat ons niet mee. Ik denk dat de scheidsrechter wel eens een betere wedstrijd gefloten heeft”, vond Fransen. Danny Verwolf leek gelijk te maken, maar die treffer werd wegens vermeend buitenspel geannuleerd.

Na rust kwam GDC sterk uit de kleedkamer, maar kwamen de gasten ook steeds beter in de wedstrijd. Halverwege de tweede helft viel echter de beslissing. Uit een corner viel de bal via de knie van Jeffrey Wolf binnen: 2-0. “Jammer dat het niks oplevert, maar ik ben blij met wat we op de mat gelegd hebben”, besloot Fransen.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel