Gouderak laat zich slopen in Boskoop | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Gouderak laat zich slopen in Boskoop

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BOSKOOP • Voor rust hield Gouderak het nog aardig dicht in de uitwedstrijd tegen Floreant. Na de pauze stortte het elftal van trainer Wynou Slegtenhorst volledig door zijn hoeven en werd het 7-0 voor de thuisclub.

“Dit is een hele zware domper”, sprak de coach na afloop. “Vorige week tegen BSC speelde iedereen keurig vanuit zijn taak, daar was in de tweede helft tegen Floreant niets meer van te zien. Dit is een harde tik. We stonden voor paal.”

Het waren vooral de ervaren spelers van Gouderak die het lieten afweten. Hun falen had een desoriënterende uitwerking op de jonge spelers van de vierdeklasser, want zij kwamen daardoor te ‘zwemmen’. “Heel vervelend”:, aldus Slegtenhorst. “Maar we moeten verder. Komende zaterdag wacht weer een wedstrijd. Dan zullen we er weer moeten staan. Iki denk dat dat besef ook zeker leeft in de groep”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel