SPV’81 krijgt na rust een pak slaag | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SPV’81 krijgt na rust een pak slaag

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BENTHUIZEN • SPV’81 verloor in Benthuizen na een doelpuntloze eerste helft met 8-0 van BSC’68.

De Polsbroekenaren hielden lang stand door de linies kort op elkaar te laten spelen. Na een spaarzame counter kreeg Lex van Maurik een kleine kans. Verder was het de thuisclub die aandrong en het spel maakte.

In de tweede helft ging de Polsbroekse defensie in de fout, waarna de Benthuizense spits een niet te missen kans kreeg. ,,Vanaf dat moment ging alles mis bij ons,” vertelde SPV-trainer René Eyra na afloop. ,,Binnen korte tijd was het 4-0 en gingen de koppies hangen. Voor een trainer is dat verschrikkelijk om aan te zien vanaf de bank. Deze 8-0 nederlaag komt hard aan.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel