Koploper Hardinxveld in slotfase voorbij VVAC | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
• VVAC - Hardinxveld (0-4).
• VVAC - Hardinxveld (0-4). (Foto: Rick den Besten )

Koploper Hardinxveld in slotfase voorbij VVAC

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OTTOLAND • VVAC hield het lang vol tegen titelkandidaat Hardinxveld. Maar uiteindelijk kregen de Ottolanders na de 0-4 stevige nederlaag alsnog een koude douche.

“Met een dubbel gevoel kijk ik terug op deze wedstrijd”, analyseerde VVAC-trainer Miguel Munoz. “We hebben de eerste helft prima gespeeld tegen een hele goede tegenstander. Zij wisten zich geen raad met onze driemans achterhoede en vijf man op het middenveld. Die trainer was constant aan het wisselen.”

Dat Hardinxveld niet tot scoren kwam was mede te danken aan VVAC-doelman Matthijs de Hoop, die enkele keren uitstekend redde.

De tactiek hield stand, tot een kwartier voor tijd. Munoz: “Na een scrimmage mochten zij doorvoetballen en wisten ze ook te scoren. Bij mijn spelers knapte er iets en bijna elke aanval was daarna prijs. Jammer, maar ik ben toch tevreden.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel