Alem zet FC Engelen aan de kant: 1-2 winst | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Alem zet FC Engelen aan de kant: 1-2 winst

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ENGELEN - Nieuwbakken derdeklasser Alem gaf zondag maar weer eens een visitekaartje af door FC Engelen op eigen veld klop te geven: 1-2. “Het stond als een huis. We hebben als team geweldig gepresteerd”, sprak Alem-trainer Ben Hoek. 


Hij zag zijn team zeer gedisciplineerd spelen. “We zijn een speltype aan het ontwikkelen dat moeilijk te doorgronden is. Dat betekent dat we heel gegroepeerd met discipline spelen. Iedereen doet zijn taak.”

Alem moest bij Engelen wel een achterstand goed maken. “In de pauze wat puntjes op de i gezet en vervolgens konden we het FC Engelen steeds lastiger maken met onze snelheid”, legde Hoek uit. Kevin Broekmeulen was het die gelijkmaakte (1-1). Invaller Tom Loobeek werd matchwinnaar door de 1-2 aan te tekenen.

“We blijven wel met beide benen op de grond”, haastte Hoek zich. Hij prijst zich gelukkig met een brede bank. “Zondag had ik vijf man op de bank zitten die zo in kunnen vallen. We worden daar dan niet minder van. Ze zijn daarnaast allemaal ook heel positief ingesteld. En er wordt hard getraind.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup