Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Laatste fluitsignaal van Roelof Luinge klinkt Benschop als muziek in de oren

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BENSCHOP • Benschop speelde dinsdagavond in Wilnis in een inhaalduel met 2-2 gelijk tegen CSW. Na een 2-0 achterstand wisten de Benschoppenaren in de slotfase in een alles-of-niets offensief alsnog langszij te komen. 


Benschop begon goed aan de wedstrijd, maar had met name achterin zijn handen vol aan de snelle en beweeglijke voorhoede van de thuisclub. In de omschakeling waren David Verweij en Thomas Koense dichtbij een treffer. Benschop-doelman Jesper van den IJssel hield tot het rustsignaal zijn doel schoon. 

In de tweede helft moest Benschop steeds meer terug en scoorde CSW twee keer. 

Met nog tien minuten te spelen kopte David Verweij uit een strakke voorzet van Tom van der Voort de aansluitingstreffer tegen de touwen. De Wilnissenaren verzuimden daarna de strijd te beslissen. In de 88ste minuut kreeg Benschop een strafschop na een duidelijke handsbal van een CSW-verdediger. De uitstekend fluitende Roelof Luinge was ter plaatse en legde de bal op de stip. David Verweij schoot de bal onberispelijk binnen: 2-2. 

De gastheer deed in de vijf minuten blessuretijd nog een vergeefse poging om de drie punten te pakken. Het laatste fluitsignaal van Luinge klonk daarom als muziek in de oren bij de Benschoppenaren.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen