Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Unitas laat in slotminuut kans op overwinning liggen: 0-0 tegen Quick

29 aug 2021, 22:23 Wedstrijdverslagen 665 keer gelezen

GORINCHEM • Unitas heeft aan de competitie-ouverture een punt overgehouden. Op Molenvliet bleef de stand tegen het Haagse Quick dubbelblank.

Na de mislukte opening tegen Hercules in Utrecht, waar vorige week zondag vanwege een paar hoosbuien niet begonnen kon worden, was deze wedstrijd de eerste in de competitie voor Unitas. In de basisopstelling stonden vier debutanten en één speler die terugkwam op het oude nest.

Debuut: Davey Overes, Robert Mutzers, Emre Gürcüoglu, Ronald Vlot en de teruggekeerde Esey Kiflom.

Het was natuurlijk ook het debuut van de hoofdtrainer Michel van Oostrum en zijn assistent Othman Bouchaten.

Vertrouwen
Quick had de eerste wedstrijd van Westlandia gewonnen, dus daar was wel vertrouwen. De voorbereiding van de roodbroeken was goed verlopen, dus daar was ook vertrouwen.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd en hadden moeite het spel te maken. In het eerste kwartier kreeg Unitas drie mogelijkheden middels Everon Pisas, Joey Lokasi en Robert Mutzers.

Na een half uur waren er twee mogelijkheden voor Quick, namelijk een directe vrije bal die over ging en een bal net naast na een misverstand in de verdediging van Unitas.

Rust 0-0.

Grootste kans in slotminuut
In de tweede helft kreeg Unitas weer wat mogelijkheden om te scoren, maar het wilde maar niet lukken. Robert Mutzers, Everon Pisas en Emre Gürcüoglu waren er dicht bij, maar de grootste mogelijkheid was in de 90e minuut toen Robert Mutzers en Jerrel Hak beiden de kans hadden om te scoren, maar er samen niet helemaal uitkwamen wie dat moest gaan doen en zodoende ging ook deze kans verloren.

Met Jerrel Hak ( ingevallen voor Joey Lokasi ) is de vijfde debutant genoemd. De snelle aanvaller werd afgelopen week ingelijfd door de roodbroeken.

Uiteindelijk bleef het 0-0 en daar moesten beide teams qua veldverhouding tevreden mee zijn.

Volgende week gaat de reis naar Blauw-Geel in Veghel.

(verslag: GVV Unitas)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app