Logo regio-voetbal.nl
• VVAC - Lekkerkerk (4-0).
• VVAC - Lekkerkerk (4-0). (Foto: Rick den Besten )

Lekkerkerk krijgt de kous op de kop

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OTTOLAND • Lekkerkerk beleefde een beroerde zaterdag. Uit bij VVAC werd met 4-0 verloren. 

“We hadden ons de seizoenstart anders voorgesteld”, drukte de bij de zwartwitten debuterende trainer René Noort, die vorige week VVAC bekeek en liet weten goede mogelijkheden te zien op een zege. “Verliezen is natuurlijk nooit leuk, maar deze nederlaag is wél geflatteerd.” 

De Lekkerkerkers openden nog alleszins redelijk en kregen de gelegenheid om de score te openen. De goal viel echter aan de overzijde van het veld: 1-0. Aan de 2-0 ging een corner en een misverstand tussen Lekkerkerk-doelman Dylan Heijnen en een verdediger vooraf. Beiden grepen niet in en zagen een Ottolander profiteren. 

De 3-0 kwam tot stand doordat de middenlinie van de gasten vergaten in te grijpen. Voor doelman Heijnen was er vervolgens geen houden meer aan.”

Na rust probeerde Lekkerkerk de schade nog enigszins te herstellen en liet men zowaar aardig voetbal zien. Tot het vijandelijk strafschopgebied zag het er dreigend uit, maar daar bleef het bij. Uiteindelijk had VVAC het laatste woord. Men scoorde de 4-0 uit een dubieus verkregen strafschop.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup