Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Jasper Gouda Quint terug van blessure en helpt BZC’14 aan eerste zege

2 okt, 22:18 Wedstrijdverslagen 1.063 keer gelezen

ZUILICHEM • BZC’14 ging op karakter over Sparta’30 heen. Mede door twee treffers van Jasper Gouda Quint werd het 5-3 voor de ploeg van trainer Lenard Weber. 

Het eerste deel was volledig voor de gasten uit Brabant. Een overwicht leverde de Spartanen slechts één treffer op, van de voet van Anrico Visser werd het 0-1. Onder het genot van het gebruikelijke bekertje thee kon Weber toch het een en ander rechtzetten. Binnen vijf minuten bogen de 15-jarige Daan Schriever, en Jasper Gouda Quint uit een strafschop, de achterstand om naar een 2-1 voorsprong. Met de 3-1 door Bert van Dalen dacht BZC’14 de controle terug te hebben, maar Mike Rutters bracht de spanning toch weer terug: 3-2.

Een counter, afgerond door Job Grandia, betekende 4-2. Sparta’30 geeft nooit op en heeft nog altijd Jan de Fijter tot zijn beschikking. De routinier maakte het met zijn 4-3 nog even heel spannend, maar Jasper Gouda Quint, terug van een blessure, bepaalde de eindstand op 5-3 voor BZC’14, dat de eerste overwinning onder leiding van Lenard Weber boekte. 

Weber: “Ik genoot van de tweede helft. BZC moet altijd tot het gaatje gaan. Lekker dat wij de eerste driepunter binnen hebben.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie