Nivo Sparta - WNC
Nivo Sparta - WNC Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

Waalderby tussen Nivo Sparta en WNC levert geen winnaar op

Wedstrijdverslagen 1.160 keer gelezen

ZALTBOMMEL • WNC heeft 1-1 gelijk gespeeld tegen overbuurman Nivo Sparta. De Waardenburgers kwamen in Zaltbommel met 1-0 voor door een doelpunt van Dibbets. Nivo Sparta kwam door een strafschop van Frenk Schaap op gelijke hoogte.

WNC was voor aanvang van deze wedstrijd de grote favoriet. De Waardenburgers waren vorige week on fire tegen De Zuidvogels en scoorden vier keer. Bovendien gelden de Waardenburgers als één van de kanshebbers voor promotie naar de hoofdklasse.

WNC begon de eerste helft goed tegen Nivo Sparta. WNC had een overwicht en zette de thuisclub goed onder druk. De gasten kwamen via een mooie aanval op een 1-0 voorsprong. Jesse Dibbets schoot een steekbal van Kay van de Boogaard schitterend binnen.

Lange bal
In de 52e minuut kwam Nivo stparta langszij. Namens de Zaltbommelse ploeg benutte Frenk Schaap een strafschop. Hierna zakte het niveau van WNC naar een bedenkelijk niveau. Net als Nivo gingen de Waardenburgers ook de lange bal hanteren. Nivo Sparta kreeg nog een aantal mogelijkheden, maar beide ploegen maakte geen aanspraak meer op de overwinning.

Trainer Cor Prein van WNC was enigszins teleurgesteld. “We hebben het aan onszelf te wijten dat we gelijkspelen. Voor Nivo Sparta is dit een goed resultaat, maar wij waren de favoriet en hadden meer verwacht.”

Nivo Sparta - WNC
N.I.V.O.-Sparta - WNC 1-1
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek