Afbeelding
Foto: Gijs van Tuijl

GVV’63 in competitie al 21 wedstrijden ongeslagen

9 okt, 21:33 Wedstrijdverslagen 840 keer gelezen

TILBURG • Wie of wat stopt GVV’63 nog af. Vooraf zag trainer Denny van Geffen op tegen het treffen met de Tilburgse studenten van Merlijn. 

“Ik heb daar met GVV’63 nog nooit kunnen winnen. Nu lukte dat wel en het ging redelijk gemakkelijk”, klonk Van Geffen opgewekt. Het werd uiteindelijk 1-4 voor GVV’63, dat nu vanaf het seizoen 2019-2020 al 21 wedstrijden achtereen niet meer heeft verloren. “Ik heb een uitstekend Gameren gezien, dat zich met name in de breedte goed manifesteert.” 

Van Geffen kan immers nog niet beschikken over Jeffrey van der Meijden, Dennis van Riel en Karim Kaaouass. Omdat ook Merlijn de aanval zocht, werd het een interessant duel. Na twintig minuten soleerde Michel Kooijman langs drie tegenstanders. Zijn voorzet werd door een Merlijn-verdediger in eigen doel gelopen, 0-1. 

De thuisclub kwam vanuit een corner koppend op gelijke hoogte. Na een voorzet van Stefan Blom kopte Mathijs Libbers de 1-2 binnen. Op slag van rust betekende een heerlijk lobje van Daniël Bouma 1-3. Tien minuten na rust schoot Nick Linnenbank de 1-4 binnen. Daarna had GVV’63 nog een aantal keer kunnen scoren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie