Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
met korte video

GRC 14 blijft maar stunten: 0-1 bij het sterke Roda’46

9 okt 2021, 21:51 Wedstrijdverslagen 775 keer gelezen

LEUSDEN • GRC 14 blijft maar stunten deze competitie. Na de 1-2 bij Almkerk en de 1-1 tegen Montfoort, sloegen de gasten uit Giessen en Rijswijk zaterdag het sterke Roda’46 in Leusden aan de haak met 0-1. 

“Ik ben er trots op, hoe we het tot nu toe met elkaar doen”, aldus een tevreden trainer Piet de Kruif. “Het was ook niet gestolen, maar zeker verdiend.” 

GRC 14 zette een sterke wedstrijd neer op de mat in Leusden. De gastheren kregen in heel de wedstrijd maar één kans. Die werd uitstekend gepakt door keeper Nicky Janssen. Na een hoekschop van Ricky Vroon, die er rechtstreeks in vloog, werd de openingsgoal nog afgekeurd wegens hinderen van de keeper van Roda’46 door Mitchell Bastianen. 

Twintig minuten voor tijd was het andersom bij een identieke situatie en werd Bastianen omver getrokken. De bal ging op de stip en Koen van Baardwijk voltrok het vonnis met de 0-1. De laatste twintig minuten kwam GRC 14 ook niet meer in de problemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 2 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 20 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 25 nov, 13:15
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13