Almkerk - Huizen
Almkerk - Huizen Foto: Jan Noorloos

Hard knokkend Almkerk jammerlijk onderuit tegen imposant Huizen

Wedstrijdverslagen 1.719 keer gelezen

ALMKERK • Almkerk deed er zaterdag alles aan om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen, maar moest toch buigen voor het imposante en de kampioenskandidaat Huizen. Het werd 2-3 in Almkerk.

“Ik ben heel trots op de jongens en hoe we geknokt hebben”, wilde trainer Ad van Seeters wel even zeggen. Daar had de trainer gelijk in. Huizen heeft een ploeg die ver boven de rest uitsteekt en ongeslagen op kop staat. In de beginfase liet Almkerk zich ook overrompelen door Huizen en na de 0-1 was het even overleven. Net voor rust kreeg Almkerk meer grip op de wedstrijd. Quinton Eugenia werd de diepte ingestuurd en zorgde voor de 1-1.

Ook na de rust hield Almkerk de tegenstander in lang bedwang. Na een schitterende interceptie stuurde Steven Molenschot spits Jonathan van Eerd weg, die met een lob de Huizense sluitpost verschalkte met de 2-1. “Het was jammer, dat we dat niet konden vasthouden”, vond trainer Ad van Seeters. Het imposante Huizen rook nog kansen. Tien minuten voor tijd scoorde topscorer Theo Visser bij Huizen nog de 2-3.