Crisis bij Achilles Veen: Gifbeker nog niet leeg met 3-1 nederlaag bij ‘s-Gravenzande

Wedstrijdverslagen 1.416 keer gelezen

De gifbeker is nog niet leeg, moest Achilles Veen-trainer John Karelse vaststellen na de 3-1 nederlaag bij s-Gravenzande.

Of het nu crisis is? “Voor mijzelf wel”, reageerde de trainer van Achilles Veen op de pijnlijke vraag. “We hadden hoge verwachtingen en dat komt er niet uit. We hebben zoveel wisselingen in het elftal, dat van vastigheden en een beetje gevoel krijgen voor elkaar geen sprake is. Dat is gewoon lastig.”

“Hoe we hieruit moeten komen? “We moeten gewoon hard blijven werken en hopen dat er snel jongens terugkomen. En verder gewoon positief blijven. Je kan allemaal wel negatief gaan lopen doen en zeggen hoe slecht het allemaal is, maar daar wordt het ook niet beter van. Hopelijk valt het kwartje op een gegeven moment weer.”

De eerste helft was niet best van Achilles Veen en s-Gravenzande kwam verdiend op 1-0. Achilles Veen kwam snel op 1-1 door Thomas Schilders. Een minuut later was het echter al weer 2-1.

Na de rust kreeg Achilles Veen nog wel kansen op de gelijkmaker door Schilders en Thomas de Man. Vervolgens maakte s-Gravenzande het echter na een uitval af met de 3-1 en was de wedstrijd gelopen.

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 6 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 7 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 9 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 9 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 10 uur geleden