Foto: Kontakt Mediapartners

Beesd verliest kansloos in Oss

23 okt, 23:43 Wedstrijdverslagen 413 keer gelezen

OSS • Beesd heeft de topper tegen OSS’20 met 5-1 verloren. Trainer Dick Wammes was teleurgesteld. “Ik weet niet of we ook gewonnen hadden wanneer we goed hadden gespeeld. Maar nu was het verschil erg groot. We waren niet gedreven en kwamen niet in de wedstrijd.”

Binnen vijf minuten stond de thuisclub met 1-0 voor. Net na rust gaf Beesd een vrije trap weg die mooi werd ingeschoten door OSS’20. Een kwartier later hield Beesd open huis. Binnen vijf minuten scoorden de Ossenaren drie keer. Kevin Spronk redde zeven minuten voor tijd de eer voor Beesd en zette de 5-1 op het scorebord.

Volgende week ontvangt Beesd koploper SV De Braak op sportpark Molenzicht. De Helmonders hebben nog geen wedstrijd verloren dit seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie