Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

DCV dendert door met weer een zege

30 okt, 20:51 Wedstrijdverslagen 217 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Wie stuit DCV in zijn ongekende dadendrang? SVS lukte het in ieder geval; niet. De Capellenaren dropen met een zware 5-0 nederlaag af tegen de nog altijd zonder puntverlies voetballende Krimpenaren, die getraind worden door oud-SVS coach Wout Ooms. 

Laatstgenoemde geniet dit seizoen met volle teugen van zijn ploeg. “Het gaat lekker zo”, stelde hij glimlachend vast na de ruime overwinning op het normaal gesproken toch lastig bespeelbare (want: stugge) SVS. “Nee, ik heb ons strijdplan niet al teveel aangepast op de tegenstander. Veel beter is het om van onze eigen kracht uit te gaan.” 

Bij rust was het streekduel al min of meer beslist door goals van Carlo de Reuver en Fievel Meijer. Na de 1-0 kregen de gasten één kans om een tegentreffer te produceren. Dat was meteen het laatste bijna-wapenfeit van SVS. 

Na de pauze denderde DCV vrolijk door en sloeg De Reuver nog twee keer toe. Ook Daan Beumer schoot weer eens raak. Komende zaterdag wacht DCV een nieuwe uitdaging: een uitbeurt bij subtopper Pelikaan in Zwijndrecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie