Heukelum met twee keer rood onderuit bij Wilhelmina’26

Wedstrijdverslagen 1.382 keer gelezen

Heukelum heeft de eerste overwinning van vorige week geen positief vervolg weten te geven. Op bezoek bij Wilhelmina’26 verloor de ploeg met 2-1.

In een eerste helft, waarin Heukelum tegenviel, ging de bal al na acht minuten op de stip voor de thuisploeg: 1-0. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was een stuk beter en Brennan Bieri tekende voor de verdiende 1-1. Heukelum stond blijkbaar nog na te genieten van de treffer, want vanaf de aftrap kwam Wilhelmina direct weer op voorsprong.

Rode kaarten voor Benjamin Meijdam (2x geel) en Brennan Bieri (direct) maakten het vervolgens onmogelijk voor Heukelum om nog terug te komen.  Heukelum-trainer Jerome Ceton baalde vooral van de eerste helft: “We durfden niet te voetballen. De tweede helft was beter, maar met negen man wordt het natuurlijk lastig.”