Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuw-Lekkerland zakt naar middenmoot

6 nov, 20:15 Wedstrijdverslagen 443 keer gelezen

Nieuw-Lekkerland is na een goede competitiestart terechtgekomen in een fase waarin het allemaal nét even minder lekker loopt. Zaterdag liet de ploeg van trainer Bert Buizert opnieuw een nederlaag noteren. Na het verlies uit bij Papendrecht volgde ditmaal een 0-2 'thuiszeperd' tegen het laaggeklasseerde SHO. 

Het verlies was er een in de categorie 'onnodig', zo mocht na negentig niet al te verheffende minuten worden vastgesteld. 

In de eerste helft kreeg de thuisclub via Sven Schilders tot drie keer toe ideale mogelijkheden om de score te openen. Schilders echter schoot naast en over. Pijnlijk gezien het feit dat hij steeds vrij opdook voor de Oud-Beijerlandse keeper.

In het tweede bedrijf nam SHO een 0-2 voorsprong uit respectievelijk een snelle tegenaanval) en verdedigend gehannes van Lekkerland-speler Tom den Besten. De thuisclub probeerde daarna met man en macht het tij te keren, maar trof het niet dat scoringskansen van Damiën Müller opnieuw Sven Schilders smoorden in goede bedoelingen. 

Nieuw-Lekkerland is door de tweede competitienederlaag binnen een week afgezakt naar de middenmoot van de eerste klasse B.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie